Aansprakelijkheid


De site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. De inhoud van deze website is met maximale zorgvuldigheid samengesteld. Artwallcollection kan echter met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie geen garanties geven. Artwallcollection wijst iedere vorm van aansprakelijkheid af voor schade die direct of indirect voortvloeit uit de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.


Prijzen, informatie, afbeeldingen


Alle prijzen op deze site zijn in euro's, inclusief BTW, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt aangeboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.


Links


Artwallcollection kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de toegang tot of de inhoud van enige site die is verbonden met deze website. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Artwallcollection zijn alleen opgenomen ter informatie van de klanten van deze webwinkel.

 

© 2015 - 2024 Artwallcollection | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel