Navigatie

NEWS FEBRUARI


 NEWSLETTER 
Het afgelopen jaar is een race tegen de klok geweest. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden als grafisch ontwerper, heb ik een prachtige collectie naadloze wandbekleding ontworpen (zoals jullie wellicht al hebben ontdekt), de website vernieuwd en ben hard aan het werk op de achtergrond om mijn collectie onder de aandacht te brengen in Nederland en daarbuiten. 

Deelname aan de Indepent Hotel Show Amsterdam & Maison&Object Parijs
Het werpt zijn vruchten af, lobbyen, hard werken en je collectie overal laten zien. Ben uitgenodigd deel te nemen aan een grote show in Amsterdam én in Parijs (Maison&Object) op het Dutch Design Lab en Dutch Designers Paviljoen omdat de collectie wandbekleding bijzonder is en er geen vergelijkbaar aanbod is. Ook de reacties op de collectie uit de interieurwereld zijn lovend, maar .......om te kunnen deelnemen heb ik best veel geld nodig en daar ontbreekt het aan na een jaar investeren in de collectie, het stalenboek, de staalkaarten, de showroom en de presentatie van mijn collectie. 
Subsidie&Crowdfunding

Dus heb een subsidie aangevraagd en ga half maart een grote crowdfunding campagne starten via 'voordekunst'. Een platform waarmee ik hopelijk veel mensen kan bereiken en voldoende geld kan inzamelen om ook echt daadwerkelijk mijn collectie te kunnen gaan presenteren aan een groot publiek. Kan jullie hulp dan ook straks goed gebruiken en hoop dat een ieder die dit leest straks als de campagne van strat gaat een bijdrage wil leveren om er voor te zorgen dat mijn collectie in binnen en buitenland straks ongekend bekend is! Hou jullie via mijn social media kanalen op de hoogte! Neem alvast een kijkje op voordekunst! 
 https://www.voordekunst.nl/  als je wilt weten waar ik straks mijn campagne ga starten


Als je je aanmeldt op de nieuwsbrief kan ik jou op de hoogte houden van mijn avontuur en ontvang je 20% korting op je eerste bestelling! Geldig op fine art prints, posters, textiele wandbekleding en natuurlijk de naadloze wandbekleding!

NIEUW IN DE COLLECTIE!
'DIERENRIJK' FINE ART PRINTS

Naast de vaste collectie botanische prints, posters en textiele wanddecoraties nu ook prachtige prints uit het 'Dierenrijk'. Dit zijn antieke illustraties die met zorg volledig digitaal zijn gerestaureerd en opnieuw als fine art print worden afgedrukt. Deze Fine Art Prints blijven wel 80 tot 100 jaar kleurecht doordat de illustraties met speciale uv-bestendige pigmentinkten worden afgedrukt op zuurvrij kunstdruk papier. 


 


BEZOEK DE WEBSHOP OF KOM LANGS IN DE WINKEL IN HET
MODEKWARTIER VAN ARNHEM 

IEDERE ZATERDAG GEOPEND VAN 12:00 TOT 17:00 EN OP AFSPRAAK!
Klarendalseweg 363, 6822GS Arnhem T 0626500038

 
 
© 2015 - 2019 ARTWALLCOLLECTION.COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel