Navigatie

FINE ART PRINTS


De botanical fine art prints, ook wel een Giclées genoemd, worden in kleine oplages van 100 exemplaren vervaardigd. De Giclée kunstdruk is een nieuw drukmedium dat voldoet aan de hoogste eisen die door de kunstwereld wordt gesteld aan kunstdrukken. Met behulp van 8 archival inkten worden afdrukken gemaakt op 310 grams zuurvrij Hahnemühle kunstdrukpapier. Dit resulteert in een prachtige artprints met rasterloze fijnheid, bijzondere kleurechtheid en een mooie detaillering. Prints blijven mooi tot wel 80 tot 100 jaar!

Levertijd 5 werkdagen.


POSTERS


De serie botanische posters zijn een gedrukt op 135grams mat papier. Let op! Dit zijn geen fine Art Prints, maar een mooie variant voor wie van groot en botanisch houdt maar een kleiner budget te besteden heeft. Posters worden verzonden in stevige verzenkoker. 

Levertijd 7-10 werkdagen.


CANVAS DOEKEN


Unieke serie botanische voorstellingen gedrukt op een prachtige katoenen canvas. De kleurrijke doeken geven een bijzondere botanische sfeer aan uw interieur. Het canvasdoek is voorzien van 2 rondhouten grenen stokken aan de boven en onderzijde, 2 kleine haken en sterk organische touw en kan dus direct worden opgehangen! Oplage van maximaal 10 stuks per voorstelling. De doeken worden opgerold en zorgvuldig in bubbleplastic gewikkeld en verzonden in een stevige kartonnen verzendkoker.

Levertijd 7-10 werkdagen.


TEXTIELE WANDDECORATIE
Binnenkort meer informatie

© 2015 - 2018 ARTWALLCOLLECTION.COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel